10°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Tanjug

Aleksandar Vulin: Srbija treba da PRESTANE da se IZVINJAVA!

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je večeras da Srbi treba da budu jedinstven politički narod, što znači da o bitnim pitanjima moraju da odlučuju zajedno i ocenio da je Srbija najsnažnija država na Balkanu, te da je vreme da prestane da se izvinjava.

On je rekao  da mnogima smeta da Srbi budu složni.

- Da Srbi budu jedinstven politički narod, da imamo jedan stav o stvarima koje nas zajedno pogađaju, o stvarima koje nas i ugrožavaju i raduju, šta god to bilo, to je problem... Ne, ne vidim da je to problem- rekao je Vulin i dodao da je vreme da Srbija prestane da se izvinjava.

PROČITAJTE I: 

NAJNOVIJI PODACI: Više od milion ljudi u svetu umrlo od korona virusa

OGLASILA SE JERMENIJA: "Ubijeno je oko 200 azerbejdžanskih vojnika, sukobi se nastavljaju"

HOROR SCENA: Poznata glumica nađena MRTVA u svom STANU!

NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA SA ROLAN GAROSA: Đokovićev "dželat" osvojio gem od pola sata i prošao u drugo kolo

Istakao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić predsednik svih Srba i ocenio da su napadi medija u regionu na Vučića orkestrirani.

Kometarišući dolazak američke Razvojne finansijske korporacije (DFC), rekao je da je to dobra vest i poruka da je Srbija politički i ekonomski stabilna i najsnažnija država na Balkanu, "hteli neki to da priznaju ili ne".

Vulin je rekao da je svako ko hoće da ulaže u Srbiju, poštuje zakon, i više nego dobrodošao, te dodao da se raduje i ruskim, i američkim, i evropskim investicijama.

Govoreći o podignutim optužnicama Specijalnog suda u Hagu, Vulin je izrazio nadu da će poštovati sami sebe i sprovesti "slovo zakona".

Ocenio je da međunarodna zajednica nema preteranu želju da zaista rasvetli sve što se dešavalo na prostoru Kosova i Metohije i upitao koliko će se vekova čekati da se sazna ko je streljao srpsku decu u Goraždevcu, pobio žeteoce u Starom Grackom. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar