Izvor: Tanjug
03.08.2020 u 09:39
0

(VIDEO) NOVA PROVOKACIJA ALBANACA: Vojska Srbije pod PUNOM RATNOM OPREMOM stigla na Gazivode!

Na tutinskom izletištu iznad jezera Gazivode za sada nepoznata osoba okačila je u nedelju albansku zastavu koju su brzom akcijom uklonile jedinice Vojske Srbije.

OVO MORATE ZNATI

SRBIJA DOBIJA NOVI PARLAMENT: Danas poslanici polažu zakletvu

NOVE MERE U ŠKOLAMA: Moguća ONLAJN nastava, a uvodi se i opcija SUSPENZIJE ĐAKA!

AMERIČKA DOKUMENTA OTKRIVAJU: Detalji razgovora Klintona i Olbrajtove o Srbima

Kako se saznaje, zastava je primećena u nedelju rano ujutru, nakon čega su jedinice Vojske Srbije stigle na lice mesta pod punom ratom opremom i uklonile je.

Na socijalnim mrežama u Novom Pazaru i Tutinu kruže snimci Vojske koja uklanja albansku zastavu,  potvrđeno je da se radi o akciji koja je izvedena juče oko 15 časova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter