Izvor:
14.12.2019 u 17:12
0

BOJ SPORTSKIH GIGANATA Partizan-Cibona u „Štark Areni“, pogledajte njihove dvoboje kroz istoriju (VIDEO)

Duel protiv Cibone veliki je izazov za sve nas, istakao je danas trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri uoči susreta u Beogradu sa zagrebačkim timom u ABA ligi.

– Cibona je uvek bila i uvek će biti veliki sportski rival. Partizan i Cibona su popunili puno stranica u knjizi košarkaške istorije i to je dovoljno da ova utakmica bude veliki izazov za igrače, trenere i navijače – istakao je Trinkijeri.

Plejmejker Nemanja Gordić rekao je da ocekuje zanimljiv meč sa timom iz Zagreba.

– Cibona je ekipa koja može biti jako nezgodna, te mi zbog toga moramo da budemo maksimalno koncentrisani i u odbrani i u napadu. Za nas sledi serija utakmica na domaćem terenu i daćemo sve od sebe da tu situaciju iskoristimo na najbolji mogući način, istakao je Gordić.

GOTOV POSAO Pavlović do juna crno-beli, pa u Monako

Utakmica 11. kola ABA lige Partizan – Cibona na programu je sutra u Štark areni od 20 sati.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter