Izvor:
05.12.2019 u 12:58
0

VUČIĆ NAJAVIO NOVE INVESTICIJE Na pomolu dolazak moćne kompanije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je za Alo.rs o čemu će razgovarati sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, kao i sa kojom bi ruskom kompanijom mogla da bude ostvarena saradnja.

Vučić nije želeo da otkrije o čemu je bilo reči kada je razgovarao nasamo sa Putinom, ali je potvrdio da je bilo čak nekoliko sastanaka "u četiri oka".

Na pitanje naše novinarke o najavama ambasadora Srbije u Moskvi Miroslava Lazanskog da će dve zemlje praviti zajedničko oružje, predsednik Vučić je rekao da ćemo pokušati to da ostvarimo.

– Postojale su ideje oko tehnike nezavisnog vešanja osovinskog spajanja u Puh kamionima, ako neku vrstu saradnje sa Kamazom možemo da napravimo. Nama bi to izuzetno značilo – rekao je Vučić.

Predsednik se potom osvrnuo i na razgovor koji će imati sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel.

– Pokrenuću pitanja Kosova i Metohije, evropskog puta Srbije, ekonomska i svaka druga vrsta saradnje sa Nemačkom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter