Izvor:
03.12.2019 u 18:16
0

SUSRET DVA PREDSEDNIKA: Vučić doputovao u Soči

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je večeras u Soči, gde će se sutra sastati sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.

Vučić će sa šefom ruske države sutra razgovarati u rezidenciji "Bočarov ručej", što će biti njihov 17. susret, treći za godinu dana.

Dvojica predsednika će, prema Tanjugovim infiormacijama, najpre imati sastanak u četiri oka, a potom će razgovore nastaviti sa delegacijama na radnom ručku, koji Putin priređuje u čast predsednika Srbije.

Po završetku sastanka, predviđene su izjave Putina i Vučića.

Glavne teme, prema očekivanjima, biće bilateralna saradnja dve zemlje, aktuelna situacija na Kosovu i Metohiji i put ka rešenju tog pitanja, a kako Vučićeva poseta dolazi nedugo posle otkrivanja afere "ruski špijun", to će, sigurno je, biti jedna od tema razgovora dvojice predsednika.

U centru Sočija, u susret sastanku dvojice predsednika postavljen je veliki video bim, kao poklon pripadnika naše dijaspore, a u Vučićevu čast, u kojem se, uz konstataciju "Braća zauvek", smenjuju zastave Srbije i Rusije, kao i fotografije Vučića i Putina.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter