Izvor:
02.12.2019 u 12:56
0

VUČIĆ KOD IRINEJA: Više rada i jedinstva daje veće rezultate! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i patrijarh srpski Irinej saglasili su se danas da su više rada i više jedinstva ono što će uvek davati značajno veće rezultate na svim poljima i Srbiju činiti boljom i organizovanijom državom za sve njene građane.

Predsednik Vučić i patrijarh srpski gospodin Irinej razgovarali su o temama koje su od značaja za državu Srbiju i Srpsku pravoslavnu crkvu.

U srdačnom i otvorenom razgovoru, predsednik Vučić je informisao patrijarha o aktuelnoj političkoj situaciji i sve ozbiljnijem privrednom napretku Srbije, koji je rezultat sprovedenih fiskalnih reformi, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Dvojica sagovornika saglasni su sde da su više rada i više jedinstva ono što će uvek davati značajno veće rezultate na svim poljima, te Srbiju činiti boljom i organizovanijom državom za sve njene građane.

Patrijarh Irinej zahvalio je predsedniku na njegovoj ličnoj i nesebičnoj posvećenosti i pomoći koju je država obezbedila za završetak radova na Hramu Svetoga Save na Vračaru.

Patrijarh je informisao predsednika Vučića o tekućoj fazi završnih radova na Hramu i želji da do kraja naredne godine Hram bude završen i osvećen.

Predsednik Vučić je rekao da će država nastaviti da pomaže završetak radova i da će završen Hram biti jedan od najprepoznatljivijih simbola Srbije.

Sastanku su prisustvovali episkop bački Irinej, remezijanski Stefan, starešina Hrama Svetog Save, generalni sekretar predsednika Republike Nikola Selaković, šef kabineta predsednika Republike Ivica Kojić i lični sekretar patrijarha Dejan Nakić, navedeno je u saopštenju.

Tanjug.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter