Izvor:
28.11.2019 u 20:50
0

VEST POTRESLA POLITIČARE: Srbija se oprašta od ratnog gradonačelnika!

Čedomir Jovanović se među prvima oprostio od Kovačevića.

Po društvenim mrežama ova vest odjeknula je kao bomba, a među prvima se od njega oprostio Čedomir Jovanović.

Političar, publicista i novinar, Drago Kovačević preminuo je, a ova vest potresla je političare kako u regionu tako i u Srbiji.

Drago Kovačević je rođen 1953. godine u Kninu, gde je završio osnovnu i srednju školu. Studije socijalnog rada završio je u Beogradu.

Radio je kao socijalni radnik. Novinarstvom i publicističkim radom bavi se već duže vreme. Bio je direktor i glavni urednik RTV Knin, a sarađivao je sa više štampanih medija u Beogradu i Zagrebu.

Aktivno se bavi politikom. Od početka 1994. do avgusta 1995. godine bio je gradonačelnik Knina. U vladi RSK je 1995. bio ministar informisanja.

Alo.rs
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter