Izvor:
21.11.2019 u 13:08
0

SAVET ZA NACIONALNU BEZBEDNOST O ŠPIJUNSKOJ AFERI: Sastanak u 18h, predsednik Vučić se obraća javnosti!

Predsednik Aleksandar Vučić predsedavaće sednicom Saveta za nacionalnu bezbednost koja će početi u 18 sati, a nakon sednice, između 19 i 21 sat, očekuje se njegovo obraćanje.

To je saopštila Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Sednica je zakazana povodom moguće špijunske afere, čiji su akteri ruski obaveštajac i srpski bezbednjak, a koja je u javnosti pokrenuta nakon što je na internetu, a potom i u medijima, objavljen snimak na kojem se vidi kako ruski obaveštajac Georgij Kleban daje novac navodnom srpskom agentu, čiji identitet nije otkriven.

Autentičnost snimka, kao i to da se na njemu nedvosmisleno nalazi ruski obaveštajac Georgij Kleban, potvrdila je Bezbednosno-informativna agencija.

Upravo nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost biće poznato više detalja o ovom slučaju, na kome su angažovane srpske bezbednosne službe.

OGLASIO SE KREMLJ: Ništa ne može da naruši odnose Rusije i Srbije!

BIA POTVRDILA: Na snimku ruski špijun daje novac srpskom zvaničniku! (VIDEO)

Tanjug.rs
Foto: Twiter/Savet za Bezbednost

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter