Izvor:
19.11.2019 u 15:01
0

KARABINJERI TRAGAJU ZA SRBINOM Pobegao kroz prozor kupatila, pomogao mu sin

Italijanska policija intezivno traga za Srbinom Radetom Nikolićem (38), koji služi kaznu u zatvoru u gradu Frozinone, a u subotu je pobegao tokom posete porodici, iako je bio u pratnji policije.

Prema pisanju italijanskih medija, Srbin je tokom vikenda dobio dozvolu od uprave da izađe na nekoliko sati iz zatvora kako bi posetio svoju porodicu, jer mu je, navodno, sin teško bolestan, i u pratnji sedmorice policajaca krenuo ka kući.

U jednom trenutku mališanu je navodno pozlilo, a osumnjičeni je iskoristio gužvu, zatražio da ode u kupatilo i tada pobegao kroz prozor, a policija je ubrzo shvatila šta se dešava i dala se u potragu za beguncem.

Pretpostavlja se da je osumnjičeni duže vreme planirao bekstvo iz zatvora i to u saradnji sa porodicom, a sumnja se da dete uopšte nije bilo bolesno, već je simuliralo prehladu kako bi ocu pomoglo da dobije dozvolu da izađe iz zatvora, a potom i pobegne.

Policija je ubrzo alarmirala celo ovo područje i zatvorila sve izlaze iz ovog mesta, a obbjavljen je i apel meštanima da je u toku potraga za muškarcem srednjih godina, visokim oko 1,78 metara, koji ima smeđe oči i kosu. Navedeno je da je u pitanju opasna osoba, a građani su zamoljeni da, ukoliko ga vide, odmah pozovu policiju.

Za sada nije poznato zbog čega je Srbin bio u zatvoru.
Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter