Izvor:
18.11.2019 u 16:38
0

TAKTIKA ZA ZAŠTITU INTERESA Tači obišao Ramu

Predsednik privremenih prištinski institucija, Hašim Tači, sastao se danas u Tirani sa albanskim premijerom Edi Ramom sa kojim je, kako je naveo, razgovarao o narednim potezima u međunarodnim događajima.

– Tokom boravka u Tirani sastao sam se i s premijerom Edi Ramom, s kojim sam razgovarao o unapređenju saradnje i koordinaciji koraka u novim međunarodnim dešavanjima, kako bismo bolje zaštitili i promovisali interese naših država i građana – napisao je Tači na svom fejsbuk profilu.

Ovo je prvi susret Rame sa Tačijem nakon ohridskog skupa o tzv. balkanskom "mini Šengenu", koji je inicirao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Rama je na tom skupu kritikovao Prištinu koja se nije odazvala pozivu da prisustvuje sastanku u Ohridu i što se protivi inicijativi. S druge strane deo političkih predstavnika Prištine kritikovao je Ramu što je prihvatio Vučićevu inicijativu. Inicijativu o slobodnom protoku roba, usluga i ljudi prihvatio je i makedonski premijer zoran Zaev.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter