Izvor:
18.11.2019 u 14:50
0

PREDSEDNIK DANAS NA RADNOM MESTU Lekari savetovali skraćeno radno vreme

Predsednik Aleksandar Vučić bio je danas na svom radnom mestu, praktično odmah odmah po izlasku iz Vojnomedicinske akademije, na koju je u petak primljen zbog ozbiljnog pogoršanja zdravstvenog stanja.

Kako prenose beogradski mediji, predsednik je iz predostrožnosti i po savetu lekara danas radio skraćeno, a morao je i da uzima terapiju koja mu je prepisana zbog kardioloških problema.

Već sutra, Vučić će se sastati sa predstavnicima kompanije "Azvirt", u podne u zgradi Generalnog sekretarijata.

Nakon sastanka biće potpisan komercijalni ugovor za izgradnju deonice auto-puta Ruma-Šabac i brze saobracajnice na deonici Šabac-Loznica.

Mediji prenose da su tokom vikenda predsedniku Srbije želje za brz oporavak uputili brojni svetski zvaničnici poput Emanuela Makrona, Angele Merkel, Redžepa Tajipa Erdogana, Matea Salvinija, Jensa Stoltenberga, Viktora Orbana, Zorana Zaeva, Edija Rame, Marijana Šareca, Boruta Pahora…

Vučić je u petak zbog kardio-vaskularnih problema primljen na VMA, a njegovo zdravstveno stanje je sada stabilno i jutros je napustio bolnicu.

Sam je, tokom vikenda, na društvenim mrežama zahvalio svima koji su mu poželeli brz oporavak, kao i lekarima i medicinskom osoblju VMA, te poručio da će od ponedeljka biti "u punom radnom pogonu".

Ministar zdravlja dr Zlatibor Lončar istakao je u nedelju da predsednik Vučić ima hronične, manje probleme sa srcem, ali da je u petak došlo do ozbiljnog pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja, kada je odlucio da se obrati lekarima VMA.

Odmah po prijemu procenjeno je da je predsednik Srbije životno ugrožen, rekao je ministar Lončar.

O Vučićevom zdravstvenom stanju, govorila je i njegova savetnica za medije, Suzana Vasiljević, koja je u nedelju uveče rekla da je predsednik proveo dva dana "na aparatima" na VMA.

Vučić je, prenela je, bio toliko loše da je ovaj put sam tražio lekarski pregled, a on je, kaže Vasiljević, čovek koji ne priznaje nikakve simptome bolesti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter