NISTE VI VIŠE NAŠI IDOLI! Glumci uništili i san srednjoškolaca iz Nevesinja

Vojin Ćetković nije samo sablaznio svojim odlaskom i pljuvanjem obeležja Republike Srpske u Nevesinju bivše borce VRS i celokupnu srpsku javnost već je ostavio najveći rez na srcima grupe srednjoškolaca. Učenici iz Nevesinja su trebali su da nastupe zajedno sa svojim idolom na bini tokom svečane proslave Mitrovdana - Dana Nevesinja i obeležavanja dve bitke iz 1992. i 1994. godine.

- Razočarani? Malo je opisati kako se moja ćerka oseća - navodi jedan od roditelja koji je i dalje u šoku posle incidenta u glumačkoj režiji Vojina ĆetkovićaDejana LutkićaNebojša Ilić.

Takođe, jedan mladi otac iz Nevesinja navodi da je njena ćerka, ali i njene drugarice iz škole, u velikoj depresiji.

- Kako da se sada mladi ugledaju na Ćetkovića, Lutkića i Ilića? Kako da se mladi Hercegovci i Srbi ugledaju na nekoga ko ne poštuje srpstvo? Moja ćerka je na Instagram profilu postavila slike sa svojim idolima. Toliko se radovala. Sada ih je izbrisala. Ceo dan na njen račun drugovi zbijaju šale jer se slikala sa izdajnicima srpskog naroda u RS - rekao je revoltirani otac.

U redakciju Happytv.rs javilo se i nekoliko roditelja iz Novog Sada. Oni su frapirani skandalom u Nevesinju i time šta su dvojica beogradskih glumaca učinila u Hercegovini. 

- Dejan Lutkić ima predstavu u Pozorištu mladih u Novom Sadu. Kako sada da gledamo njegove predstave jer je on čovek kome smetaju obeležja RS. A zna se koliko namučenih izbeglica trenutno živi u Novom Sadu - razočarano je govorila jedna od majki.

Ova tri glumca su uspela da povrede nevine dečije duše.

 

 

Happytv.rs
Foto: YouTube/ TVLongPlay/ Printscreen

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnja kafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
21:00  Srbija na dlanu  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro