OGORČENI BIVŠI BORCI VRS: Vojine i Dejane gubite se doveka iz Hercegovine!

Nekadašnji borci Vojske Republike Srpske razočarani su bestidnim ponašanjem Dejana Lutkića i Vojina Ćetkovića, koji su ucenili organizatora velike proslave u Nevesinju da će nastupiti na bini i pred prepunom salom samo ako skinu obeležja VRS i RS!

- Mi smo se borili za Republiku Srpsku! Mi smo prolivali krv za Republiku Srpsku. Mi smo uspeli da se odbranimo krvavih devedesetih godina, a njih dvojica to ne poštuju. Neće da glume pod našim obeležjima. Sramota je njihova, a ne naša. Nek im je ova uvreda za sve nas Hercegovce na duši. Ne želimo više ni da čujemo za njih - uglas su se složili nekadašnji borci VRS, koji su bili juče na svečanosti Grada Nevesinja na kojoj su se obeležavale i dve bitke Hercegovaca na Mitrovdan, 1992. i 1994. godine.

Bivši pripadnici Vojske RS, njih oko 600, okupilo se juče kako bi prisustvovali svečanosti pripremljenoj njima u čast. Nisu ni posumnjali da bi velika imena beogradskog glumišta, jednostavno, mogla da odbiju izlazak na binu.

- Nismo ni posumnjali da ćemo to dobiti od njih dvojice. Uvek smo ih prihvatali sa punom ljubavi. Koliko smo Ćetkovića voleli i poštovali govori i činjenica da smo ga proglasili za kuma Nevesinja. Sada je on pljunuo i na to. Nikakva njegova odbrana više nas ne interesuje. Ni on, ni ti njegovi, više nam ne trebaju. Neka se gube iz naše Hervcegovine. Dovek - napisao je u komentaru jedan od ogorčenih Nevesinjaca.

 

Happytv.rs
Foto: RTV Derventa/ YouTub/ Printscreen

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnja kafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
21:00  Srbija na dlanu  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro