18°C

Beograd

ŠTA OVAJ GLUMAC SAD PRIČA: Lutkić sramno bežanje pravda politikom!

Glumac Dejan Lutkić je povodom sramnog događaja u Nevesinju izjavio da u Republiku Srpsku rado dolazi i da su za poslednjih godinu dana Vojin Ćetković i on igrali svoju predstavu "Noć bogova" s Nebojšom Ilićem 30 puta od Banjaluke do Nevesinja.

Njegov besraman potez, kao i ponašenje i ucene njegovog kolege Ćetkovića, Lutkić sad pokušava da opere i da kaže kao nikoga nije uvredio, iako je cela Hercegovina, kao i RS i građani Srbije, ogorčeni ovim njihovim postupkom.

- Nismo želeli nikoga da uvredmo, niti da nas dovode u bilo kakav politički kontekst. Nama je umetnost vodilja, a dragi ljudi inspiracija - naveo je Lutkić.

Kao da nije svestan da mu ne samo Nevesinjci, već i mnogi drugi građani, zameraju što je hteo da skloni oznake Republike Srpske sa bine, u nastavku svog "pravdanja" opisuje da je to veče odigrao predstavu pred mnogobrojnom publikom u Foči.

Lutkić se javio posle 24 sati od skandala i to tek posle pisanja brojnih medija o ovom događaju, a evo šta su hercegovački portali pisali o ovom skandalu:

HERCEGOVAČKI MEDIJI OSUDILI POSTUPAK BEOGRADSKIH GLUMACA: Ćetković odbio i priznanje "Nevesinjski kum"!

Novine su prethodno prenele da su glumci Vojin Ćetković i Dejan Lutkić tražili od organizatora svečane akademije povodom Dana opštin Nevesinje da skinu pano "Mitrovdanske bitke", uz koji je stajao grb Republike Srpske, što su organizatori odbili.

U Nevesinju je juče na posebno svečan način proslavljen Mitrovdan - Dan opštine Nevesinje i slava boračke organizacije Republike Srpske, kao i sećanje na slavne mitrovdanske bitke iz 1992. i 1994. godine.

Opširnije o ovoj temi možete videti :

SKANDAL U NEVESINJU: Glumci DEMONSTRATIVNO NAPUSTILI scenu zbog obeležja RS i vojske RS!

Izvor: Tanjug
Foto: YouTube/ Praktična žena/ Printscreen

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar