Izvor:
21.10.2019 u 15:00
0

KOSOVO I METOHIJA: CIK još nije odlučila o glasovima iz centralne Srbije!

Centralna izborna komisija u Prištini još nije odlučila o tome kako će postupiti sa izbornim glasovima iz centralne Srbije, rekao je danas portparol te komisije Valmir Elezi, prenela je prištinska Koha.

Prebrojavanje izbornih glasova iz centralne Srbije prekinuto je prošlog vikenda nakon što je više osoba zatražilo lekarsku pomoć žaleći se na alergijske reakcije i sumnje da je to navodno od otrovnih koverata.

Na alergijske reakcije žalilo se dvadesetak osoba, od kojh je 12 zadržano u bolnici, ali su analize pokazale da nema toksičnih tragova niti ifektivnih uzoraka, a ranije danas oni su otpušteni kući.

Uprkos tome, prištinsko tužilastvo nastavlja istragu u vezi sa navodnim trovanjem kovertama sa izbornim glasovima iz centralne Srbije.

Iz tužilaštva je ranije saopšteno da su uzorci poslati u laboratoriju jedne evropske zemlje, ali nisu precizirali koje.

Reč o 3.700 glasova Srba sa Kosova i Metohije za koj, kako se navodi, CIK još nema konačnu odluku o tome šta će biti s njima.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/aafkc

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter