Izvor:
13.10.2019 u 15:59
0

PAKLENI PLAN SA KOSOVA! Odbiti glasačke listiće iz Srbije!

Pokret Samoopredeljenje zatražio je danas od nadležnih da razjasne situaciju u vezi sa navodnim trovanjem nekoliko članova CIK koji su brojali koverte sa glasovima koje su stigle iz Srbije, kao i da te listiće odbije.

Oni u saopštenju navode da je “trovanje zaposlenih u procesu poštanskog glasanja uznemirilo članove osoblja kao i javno mnjenje" i traže od vlasti da "istraže uzroke tog trovanja”.

Samoopredeljenje tvrdi i da te koverte “nisu poslate poštom, kako to zahteva izborni zakon, već ih je nelegalno unela srpska kancelarija za vezu”.

Smatraju i da te, "ilegalno dobijene glasačke listiće treba odbiti", a da CIK nastavi rad na "tačnoj proceni i brojanju glasova primljenih iz dijaspore".

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter