Izvor:
10.10.2019 u 05:30
0

PREDSEDNIK VUČIĆ RAZGOVARAO SA PREMIJERIMA SEVERNE MAKEDONIJE I ALBANIJE: Novosadski susret sa Zaevim i Ramom mnogo znači!

Predsednik Aleksandar Vučić je, tokom šetnje sa premijerkom Srbije i premijerima Severne Makedonije i Albanije novosadskim ulicama, poručio da za naše tri zemlje, ali i za ostale ovaj susret znači mnogo.

– Srećan sam što smo počeli da brinemo o sebi i što ne moramo da imamo tutora, da mozemo ovako, uz muziku u Novom Sadu, da se dogovaramo za bolju budućost za naše radnike, naše seljeke, pre svega za mlade ljude da ostaju u našim zemljama – naveo je Vučić tokom šetnje sa premijerkom Anom Brnabić i gostima Zoranom Zaevim i Edi Ramom.

Video snimak šetnje četvoro zvaničika objavljen je na zvaničnom instagram profilu srpskog predsednika.

Prethodno Vučić i Brnabićeva priredili su večeru u Novom Sadu za premijere, Zaeva i Rame, sa kojima će danas održati trilateralni sastanak o unapređenju saradnje na boljem protoku roba, usluga i kaitala.

Oduševljenje boravkom u Novom Sadu i šetnjom sa svojim domaćinima nije krio ni Rama, koji je poručio da je "sjajno" što su u tu i što, kako je rekao, rade na unapređenju svega o čemu su razgovarali tokom brojnih razlicitih ranijih šusreta i sa evropskim prijateljima.

Zaev je u hodu poručio da je unapređenje saradnje triju država važno, jer, kako je kazao, građani to očekuju.

– Ovo zajedništvo koje prezentujemo iz Novog Sada je ono što je potrebno da uradimo – i političari i privrednici i svi ostali jer postoji ogromni kapacitet koji nije iskorišćen – kazao je Zaev.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter