Izvor:
14.09.2019 u 06:58
0

PREDSENIK SRBIJE U DRVARU SA NAČELNICIMA ZAPADNOKRAJIŠKIH OPŠTINA: Nakon sastanka izložba i obraćanje na centralnoj akademiji „Srpska krajina“!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sinoć u Drvaru sa načelnicima zapadnokrajiških opština – Drvar, Glamoc, Bosanski Petrovac i Bosansko Grahovo, poslanicima u parlamentu BiH i delegatima u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH.

Nakon sastanka prisustvovao je otvaranju izložbe posvećene stradanju Srba od 1991-1995. godine.

Prethodno je predsednik Srbije obišao vrtić "Majka hrabrost".

Vučiću je u Drvaru domaćin srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik, a u delegaciji iz Beograda su i generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković i ministri finansija i odbrane Srbije Siniša Mali i Aleksandar Vulin.

U poseti Drvaru su i zamenik predsedavajućeg Doma naroda parlamenta BiH Nikola Špirihc, poslanik u Predstavnickom Domu parlamenta BiH Nenad Stevandić, direktor Republickog centra za istraživanje rata, ratnih zlocina i traženje nestalih lica Milorad Kojić, a tu je i načelnica opštine Drvar Dušica Runić.

Vučić se na kraju posete obratio na centralnoj akademiji u pomen stradalim Srbima zapadnokrajiških opština pod nazivom "Krajino moja", koja je održana na platou ispred Radnickog doma u Drvaru.

Izvor: Tanjug
Foto: YouTube/ Balkan Tv/ Printscreen

Izvor: Tanjug
Foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter