Izvor:
22.08.2019 u 16:38
0

POTPREDSEDNICA VLADE ZORANA MIHAJLOVIĆ: Istakla važnost ukidanja taksi!

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović rekla je danas da je važno da Priština što pre ukine takse kako bi se obnovio dijalog kroz koji se jedino može doći do kompromisa u vezi s pitanjem Kosova, a koji bi obezbedio stabilnost i bolju budućnost regiona.

– Razgovori koje je predsednik Srbije Aleksandar Vučić vodio sa zvaničnicima SAD pokazuju da je Srbija zemlja koja nudi rešenja, koja ima jasnu politiku, koja čuva svoju stabilnost i ekonomski napreduje. Samo takva Srbija može i da zaštiti interese srpskog naroda i da bude u svetu prepoznata kao partner u rešavanju važnih pitanja u regionu– navodi Mihajlovićeva u saopštenju koje je dostavio njen kabinet.

Navodi da je u prošlosti bilo mnogo propuštenih prilika u našem regionu da se napreduje i mnogo smo, kaže, vremena izgubili koje je moglo biti iskorišćeno za razvoj.

– Zato je važno da više šanse ne propuštamo, da se što pre nastavi dijalog Beograda i Prištine jer je to jedini put da dva naroda, Srbi i Albanci, dođu do kompromisa koji će svima obezbediti bolju budućnost, umesto daljeg podizanja barijera koje nas vraćaju u prošlost- kaže Mihajlovićeva.

Izvor: Tanjug
Foto: Facebook/Зорана Михајловић

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter