Izvor:
20.08.2019 u 14:17
0

PREDSEDNIK ODBORA ZA SPOLJNE POSLOVE EVROPSKOG DOPUTOVAĆE U SRBIJU: Mekalister u ponedeljak u Beogradu sa Vučićem!

Predsednik Odbora za spoljne poslove Evropskog parlamenta (AFET) Dejvid Mekalister doputovaće u nedelju u posetu Srbiji.

Beograd, u koji Mekalister stiže 25. avgusta, je njegova prva stanica posle izbora na funkciju predsednika AFET i posle godišnjeg odmora.

Kako je predviđeno agendom, on će se u ponedeljak, 26. avgusta, prvo sastati sa poslanicima srpskog parlamenta, a zatim sledi sasatanak sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Nakon toga, Mekalister će, kako se očekuje, održati konferenciju za medije.

Prethodno je u Beogradu, ali i Prištini, bio krajem februara ali kao izvestilac EP za Srbiju.

Posle izbora za EP u maju on je postavljen za predsednika Odbora za spoljne poslove, dok će izvestioci za Balkan biti izabrani na jesen.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter