Izvor:
26.06.2019 u 15:40
0

STEVANOVIĆ I MONTES: Cilj posete jačanje bilateralne saradnje! (FOTO)

Državni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Stevanović sastao se danas sa zamenikom ministra spoljnih poslova za ekonomsku saradnju Venecuele Ramonom Antoniom Gordilsom Montesom, koji boravi u zvaničnoj poseti Srbiji od 25. do 28. juna.

Cilj posete je jačanje sveobuhvatne bilateralne saradnje, pre svega u oblasti ekonomije i proširenje ugovorno-pravnog okvira zaključivanjem sporazuma u proceduri i usaglašavanjem novih sporazuma, saopštio je MSP.

Na sastanku sa državnim sekretarom Stevanovićem, u konstruktivnom i prijateljskom razgovoru, izražena je obostrana spremnost i interes za unapređenje ekonomske saradnje, koja zaostaje za dobrim političkim odnosima, uz konstatovanje obostrane spremnosti za nastavak saradnje na multilateralnom planu.

Sastanak sa pomoćnikom ministra spoljnih poslova za konzularne poslove Acom Jovanovićem zakazan je za sutra, 27. jun, navedeno je u saopštenju.

Izvor:Tanjug
foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter