Izvor:
18.06.2019 u 07:27
0

TRAMP: Imigranti će biti uklonjeni istom brzinom kojom su ušli! (FOTO)

Predsednik SAD Donald Tramp u ponedeljak je izjavio da će američke vlasti sledeće nedelje početi sa "uklanjanjem" miliona imigranata koji su ilegalno u zemlji.

-Sledeće nedelje Agencija za imigraciju i carinu (ICE) počeće proces uklanjanja miliona ilegalnih imigranata koji su nezakonito našli način da uđu u Sjedinjene Države- objavio je Tramp, pozivajući se na ICE.

-Oni će biti uklonjeni istom brzinom kojom su ušli-rekao je on, ali nije dalje precizirao

Procenjuje se da se u SAD nalazi oko 12 miliona ilegalnih imigranata, uglavnom iz Meksika i zemalja Centralne Amerike.

Prema sporazumu postignutom ranije ovog meseca, Meksiko se složio da preuzme imigrante iz Centralne Amerike koji traže azil u SAD, dok se njihovi slučajevi ne reše na američkim sudovima.

Sporazum kojim se Meksiko obavezao da će rasporediti snage Nacionalne garde da zaustave useljenike iz Centralne Amerike na granici sa SAD, sprečio je da Tramp sprovede svoje pretnje o uvođenju taksi na robu iz Meksika.

Izvor:Tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter