Izvor:
03.07.2016 u 23:39
0

ZA PETOSTRUKO UBISTVO I RANJAVANJE 20 LJUDI: Osumnjičeni dobio MAKSIMALAN pritvor!

Siniši Zlatiću (38) koji je osumnjičen da je počinio petostruko ubistvo u Žitištu i da je ranio 20 ljudi, određen je pritvor do naredne sudske odluke, a najviše u trajanju do 30 dana, rečeno je Tanjugu u Višem sudu u Zrenjaninu.

Porptparol Tužilaštva u Zrenjaninu Savo Mihajlović rekao je da je zrenjaninsko Tužilaštvo stavilo predlog za određivanje pritvora Zlatiću, a da o tom predlogu odlučuje sudija za prethodni postupak Višeg suda u Zrenjaninu.

Pet osoba je ubijeno i 20 ranjeno u subotu u mestu Žitište kod Zrenjanina, kada je Zlatić ušao u lokalni kafić "Makijato" i počeo da puca iz nelegalne automatske puške.

Tanjug
Foto: Twitter/quidplace

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter