Izvor:
20.05.2016 u 03:30
0

VLADIMIR MARJANOVIĆ ZA „ĆIRILICU“: „Moja žena nije VRAČARA“

Povodom ubistva Jelene Marjanović, mediji su pisali i o čudnim "radnjama" kojima se bavi njena svekrva, često ih karakterišući kao satanističke rituale. O čemu se zapravo radi, u emisiji Milomira Marića objasnio je Vladimir Marjanović, svekar pokojne pevačice.

Ona nije vrčara, ona kada pogleda nekog vidi meridijane, a to je ono na osnovu čega Kinezi rade akupunkturu. Postala je "prozorljiva" nakon preživljene kliničke smrti – izjavio je Vladimir.

On je objasnio da je njegova supruga dobila taj "dar" kada je pre 12 godina udario auto, nakon čega je bila u komi. Posle toga je postepeno uviđala da vidi nešto što ne mogu svi i počela da pomaže ljudima.

Moja supruga ne naplaćuje već pomaže zato što joj je dato – dodao je stariji Marjanović.

Iako ga je Milomir Marić dva puta pitao da li je istina da su neki političari dolazili kod njegove žene, on je izbegao da da odgovor na to pitanje.

HappyTv.rs
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter