Izvor:
20.05.2016 u 03:00
0

EKSKLUZIVNO U „ĆIRILICI“: Zoran Marjanović priznao zašto je progovorio za medije

U emisiji "Ćirilica" večeras su gosti suprug i otac pokojne pevačice Jelene, Zoran i Vladimir Marjanović. Oni su se dotakli i toga što je Zoran počeo da se oglašava u medijima ubrzo posle njene smrti.

On je priznao da je to uradio isključivo da bi zaštitio ugled pokojne supruge.

Počeli su da pišu kako je navodno imala nekog tajnog ljubavnika i da je on bio zaljubljen u nju, pa sam zato morao da izađem i kažem šta je istina – izjavio je Zoran.

On kaže da mediji od celog slučaja prave "špansku seriju" uvodeći stalno nove likove, koji su novi osumnjičeni za ubistvo. Takođe, rekao je i da su mu novinari, koji svakodnevno dežuraju ispred njegove kuće, objasnili da oni to rade kako bi izvršili pritisak na policiju da pronađe ubicu.

Ja mislim da oni na taj način samo ometaju istragu – zaključio je Zoran Marjanović.

HappyTv.rs

Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter