15°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Tanjug

VULIN POTVRDIO: Tačno da je Kokeza ODBIO POLIGRAF! Saslušavan je ČETIRI SATA

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je sinoć da je tačno pisanje medija da je predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza bio u policiji na informativnom razgovoru u trajanju od četiri sata i da je odbio poligraf.

NAJVAŽNIJE

EKSLUZIVNE FOTOGRAFIJE! Ovako je bilo patrijarhu Porfiriju i Dodiku u Jasenovcu!

PATRIJARH PORFIRIJE U MANASTIRU JASENOVAC: "Zlo je ovde pokazalo lice, dolazim da se preispitam pred bezbrojnim mučenicima" (FOTO)

SRBIJA na 6.mestu po broju vakcinacija na milion stanovnika

KORONA PO GRADOVIMA: Ovo si nova žarišta pored Beograda!

NAJNOVIJI KORONA PRESEK U SRBIJI: Korona ne jenjava, preminulo 14 osoba!

"Mogu da potvrdim da je došlo do privođenja Kokeze, bio je na informativnom razgovoru od četiri sata", rekao je Vulin za TV Pink.

Dodaje da je bio na razgovru u policiji u svojstvu građanina i da se sa njim razgovaralo o brojnim temama, a jedna od njih je obezbeđivanje lokala u Beogradu od strane Velimira Belivuka.

"Mogu da kažem da policija ima značajne sumnje kada je u pitanju istinitost odgovora Kokeze", rekao je ministar.

Vulin je istakao da je Kokeza odbio poligraf, čak i uz mogućnost da bira na koje pitanje želi da odgovori, a na koje ne.Ministar je naveo i da je Kokeza kazao da odbija poligraf na savet predsednika Višeg suda Aleksandra Stepanovića.

"Vrlo je neobično da predsednik Višeg suda odgovara čoveka od toga da sarađuje sa policijom", rekao je Vulin.

Upitan o praćenju predsednika Vučića, njegovog sina i brata od strane MUP-a, Vulin je odgovorio da je sadašnji sastav Ministrastva utvrdio da je bilo brutalne zloupotrebe sistema kada je reč o njihovom praćenju.

"MUP ima sve dokaze da je bilo zloupotrebe sistema i nelegalnog i neovlašćenog praćenja Vučića i njegove porodice", rekao je Vulin.

Takođe, Vulin je rekao da su razbijene dve najvažnije kriminalne grupe i za to je, dodaje bila potrebna ozbiljna logistika i ozbiljan rad.

Kako kaže, policija nastavlja sa svojim zadacima i građani će u vrlo kratkom roku videti još uspeha u borbi sa organizovanim kriminalom.

U ovoj nedelji odložena je sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić ranije je rekao da će javnost biti šokirana dokazima, što je večeras potvrdio i Vulin.

"Predsednik Vučić, kada bude smatrao da treba da upozna javnost, on će upoznati javnost. Treba da se sačekaju pravne procedure, a mogu da potvrdim njegove reči. Biće to nešto što ne bi voleli nikada da vidite. Siguran sam da ti ljudi neće izaći iz zatvora decenijama", izjavio je Vulin.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar