Izvor: Happy BSC
02.02.2021 u 10:10
0

MUNJEVITA AKCIJA POLICIJE: Rasturen lanac prostitucije

Operativci Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsili su šest pripadnika organizovane kriminalne grupe za koje se sumnja da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i posredovanje u vršenju prostitucije.

Uhapšeni su M. R. (1979), N. R. (1985), V. M. (1976), N. I. (1978), N. J. (1981) i S. M. (1991).

Kako se sumnja, oni su, u periodu od avgusta do decembra prošle godine na teritoriji Beograda, zakupljivali stanove u kojima su boravile ženske osobe koje su se, kako se sumnja, bavile prostitucijom, saopštio je MUP. Osumnjičeni su organizovali oglašavanje prostitucije, kao i prevoz ženskih osoba klijentima radi pružanja seksualnih usluga.

PROČITAJTE I OVO!

KURŠUMLIJSKA SELA ZAVEJANA: Meštani Ljuše nemaju struje već 20 dana

VREMENSKA PROGNOZA ZA 2.FEBRUAR: Oblačno i toplije!

„ĆIRILICA“! BASARA JE KLOVN! Njegovo delo je čak i ispod Markiza de Sada!

Policija je prilikom pretresa osumnjičenih, kao i stanova koje su oni koristili, pronašla novac, telefone, manju količinu praškaste materije za koju se sumnja da je droga, laptop koji je korišćen za evidentiranje devojaka koje pružaju seksualne usluge i klijenata.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedenii nadležnom tužilaštvu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter