Izvor: Happy BSC
22.01.2021 u 13:41
0

DETALJI DRAME U NOVOM SADU: Zaposleni u sudu evakuisani

Nepoznati muškarac pozvao je danas u 10.57 centralu suda u Novom Sadu i rekao gde je tačno navodno postavljena eksplozivna naprava.

Zbog ove dojave zgrada suda u kojoj se nalaze Apelacioni, Viši i Osnovni sud kao i tužilaštva, ispražnjena je jutros, a svi zaposleni, ali i oni koji su se nalazili u sudovima i tužilaštvima su dobili naređenje da napuste svoje prostoje.

Kako je ispričala portparol suda Jelena Ostojin, centralu u zgradi pozvao je nepoznati muškarac i rekao da je postavljena bomba u toaletu na prvom spratu.

– Takođe je još rekao i da će pozvati kasnije, kako bi rekao gde je postavljena i druga eksplozivna naprava. Nakon toga policija je došla, svi su morali da napuste zgradu. Muški glas koji je pozvao nije poznat radniku koji prima pozive i mi ne bismo mogli da znamo o kome je reč, kao ni to zbog čega je neko to uradio – navela je Ostojin za „Blic“.

Prema našim nezvaničnim saznanjima, sumnja da je u pitanju lažna dojava, kao i prethodnih nekoliko puta.

ZANIMAĆE VAS OVO

VESIĆ NAGLAŠAVA: Neće biti gužvi u saobraćaju tokom gradnje metroa

MINISTAR MOMIROVIĆ: Metro je kruna naših investicija, najkompleksniji projekat na Balkanu

EVA RAS PROTIV NOVINARKE Pogledajte žestoku raspravu o slučaju Mike Aleksića

OBORIO DEVOJKU NA PEŠAČKOM I POBEGAO: Uhapšen Nišlija zbog izazivanja saobraćajne nesreće

 Nekoliko puta pre ovoga bio je slučaj da neko poziva centralu i kaže da je postavljena bomba, međutim uvek je ispostavi da je lažna dojava. Sada je to bilo malo drugačije jer je muškarac rekao gde je tačno navodno ona postavljena – navodi Blica“ iz ove ustanove.

Zaposleni zbog ranijih lažnih dojava, sada nisu bili u panici, ali ih je uznemirilo kada su čuli sirenu koja je signalizirala da svi moraju napustiti zgradu u što kraćem roku.

Pregled zgrade navodno će trajati još nekoliko minuta, a zaposleni se nadaju da će uskoro moći da se vrate na svoja radna mesta, kao i da nastave sa suđenjima. Takođe, kako smo saznali, u prostorijama zgrade je sve u najboljem redu i pretpostavlja se da nije nađena ništa nalik na eksplozivnu napravu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter