20°C

Beograd

Photo: MUP

Izvor: Kurir.rs

POSLATA JASNA PORUKA IZBOROM BALKANCA ZA EGZEKUCIJU: U pokušaju likvidacije ZVICERA napravljeno PET KOBNIH GREŠAKA (FOTO)

Ukrajinska policija u utorak veče je uhapsila dvojicu Srba i dvojicu Crnogoraca, osumnjičenih da su nekoliko sati pre toga u Kijevu pokušali da ubiju Radoja Zvicera (38), navodno jednog od vođa "kavačkog klana" iz Kotora. Oni su locirani i privedeni u Odesi, tokom bekstva i pokušaja da se ilegalno prebace u Moldaviju.

Ukrajinska policija uhapsila je juče četvoricu osumnjičenih za pokušaj ubistva navodnog vođe kavačkog klana Radoja Zvicera (37), među kojima su i dvojica državljana Srbije Petar Jovanović (46) i Milan Branković (31).

Zvicer je izrešetan u sredu oko 18 sati u luksuznoj četvrti u Kijevu, u kojoj je živeo s porodicom.

Sve greške napadača

OVO MORATE ZNATI

BORIM SE PROTIV GRUPE VEOMA ZLIH LJUDI! SVI STE NJIHOVE ŽRTVE i oni su OPASNOST ZA SVET!

ATENTAT NA MENE JE NARUČEN IZ CRNE GORE! Mi se borimo za prava SVIH GRAĐANA I TO NEKIMA SMETA! (VIDEO)

EKSKLUZIVNO U SREDU OD 22 ČASA! NIKADA ISPRIČANA ŽIVOTNA PRIČA IVICE DAČIĆA U "GLAMUR SPECIJALU"! (VIDEO)

Napadače na Radoja Zvicera kamere su snimile čak dva puta i to prilikom pokušaja ubistva i kada su pokušali da zapale vozilo kojim su se dovezli do mesta likvidacije.

Analizirajući snimke ovog pokušaja egzekucije kavčanina eksperti kažu  da su Zvicera pokušali da ubiju amateri. Kako drugačije nazvati ekipu, koju kamere snime u dva ključna trenutka prilikom atentata i kada su palili dokaze, na osnovu kojih ih je policija i vrlo lako pronašla i nešto kasnije uhapsila.

Dokaz koliko su nesposobni jeste i da je pucač sa svega tri metra ispalio sedam hitaca, a nije prišao da overi Zvicera, što je inače standardni metod egzekucije.

Zbog pokušaja ubistva, uhapšeni su i crnogorski državljani Stefan Đukić (30), za kojim je na snazi bila crvena poternica Interpola zbog ubistva Jovana Klisića u Baru 2019, Emil Tuzović (30), kao i jedan državljanin Severne Makedonije.

Zvicer je teško ranjen u grudi i stomaki za njegov život se bore lekari.

5 GREŠAKA

1. greška - snimile ih kamere prilikom pokušaja ubistva

2. greška - snimile ih kamere prilikom uništavanja vozila

3. greška - povredili sebe prilikom uništavanja dokaza

4. greška - u poluzapaljenom automobilu pronađeno oružje kojim je izvršen pokušaj atentata

5. greška - pucač promašio metu iz male blizine i interesantno je da ga nije overio, što je inače standardni metod egzekucije.

Zašto baš ONI

Zanimljiv je odabir ljudi koji su uzeti za napad na Zvicera. Izborom Balkanca, kako se sumnja, poslata je poruka da iza pokušaja ubistva stoji suprotan klan, ali ne isključuje se mogućnost da je "neko želeo da samo tako izgleda".

Šta je sve nađeno kod uhapšenih

više mobilnih telefona

više komada oružja,

prigušivači i municija

dve video-kamere

Isti potpis

UŽIČANIN UČESTVOVAO I U LIKVIDACIJI BALTIĆA?

Istražitelji sumnjaju da je Užičanin D. H. organizovao i likvidaciju Davorina Baltića, koji je izrešetan na Vračaru pre dve godine.

- Način na koji je izvedeno ubistvo Baltića i pokušaj ubistva Zvicera vrlo su slični. U oba slučaja pucala su dvojica napadača koja su se do žrtve dovezla automobilom, izašla iz njega i počela da pucaju. Takođe, i likvidaciju Baltića snimile su nadzorne kamere - pojašnjava sagovornik iz istrage.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar