Izvor:
22.12.2016 u 03:25
0

Uhapšen i SAUČESNIK: Policija privela osumnjičenog za pomaganje u ubistvu Dragana Jovanovića Gidre!

Novosadska policija uhapsila je danas radnika obezbeđenja M. K. (32) zbog sumnji da je pomogao S. J. koji je danas uhapšen zbog sumnji da je u četvrtak oko četiri sata metalnom šipkom pretukao i ubio bivšeg vođu navijača Dragana Jovanovića Gidru i Daria Roklicera ispred jednog lokala u Novom Sadu.

Kako je saopštila policija, sumnja se da je on pomogao osumnjičenom za ubistvo tako što ga je vozio u svom automobilu i skrivao u svom stanu.

Zbog toga je M. K. određeno zadržavanje, a policija je u njegovom stanu pronašla i 30 metaka za automatsku pušku.

On se tereti za pomoć učiniocu krivičnog dela, kao i nedozvoljeno proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

On će biti zadržan do 48 sati, a saslušaće ga sudija za prethodni postupak.

Telegraf
Foto: Facebook/Dragan Jovanovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter