Izvor:
21.12.2016 u 17:04
0

Drama na granici u Šidu: Migranti bili SKRIVENI u tovarima otpadnog lima i metalnih cevi!

Carinici su na graničnom prelazu Šid sprečili pokušaj trojice ilegalnih migranata iz Avganistana da sakriveni u tovarnom delu makedonskog kamiona ilegalno uđu na teritoriju EU, dok su dvojica migranata pronađena na graničnom prelazu Batrovci.

Carinici i policajci su migrante u Šidu pronašli u utorak ujutru detaljnim pregledom među metalnim cevima u kamionskoj prikolici, navodi se u saopštenju Uprave carina. Kamion je tranzitirao kroz Srbiju na putu iz Makedonije ka Sloveniji, a detaljno je pregledan zbog vidljivog oštećenja carinske plombe.

Sličan slučaj se desio i na graničnom prelazu Batrovci 16. decembra kada su u prikolici kamiona makedonskih registarskih oznaka pronađena dvojica državljana Avganistana.

Dvojica mladića od 16 i 19 godina bili su sakriveni među aluminijumskim otpadom kojim je kamion bio natovaren. Ovoga puta detaljan pregled je usledio zbog oštećenja cerade na prikolici. U oba slučaja su, kao i mnogo puta ranije, ilegalni migranti iskoristili pauzu koju vozači kamiona prave u blizini graničnog prelaza da se sakriju među robom i na taj način domognu EU.

Tanjug
Foto:Twitter/InSerbiaNetwork

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter