23°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

PANIKA U ZEMUNU! Nepoznati "snajperista" teroriše prolaznike (UZNEMIRAVAJUĆA SLIKA)

Nepoznati "snajperista" iz centra Zemuna već danima hicima iz vazdušne puške gađa golubove. Do sada je pronađeno ovih nekoliko mrtvih ptica, a, samo srećom,  niko od građana nije povređen.

- Čuo se jak pucanj, nisam znala tačno šta se desilo, videla sam samo da su golubovi panično poleteli, verovatno je bio još jedan pucanj. Na pločniku je ostao jedan mrtav golub, pogođen u leđa - rekla je kroz suze, panično, čitateljka Happy BSC portala koja je i poslala fotografiju mrtvog goluba. 

U ovom delu Zemuna ovo je već dva dana glavna tema među komšijama. Naša čitateljka navodi da je većina radnika okolnih lokala i samih stanara zabrinuta je za svoju bezbednost. Pozivali su razna udruženja za zaštitu životinja, ali, kaže, niko nije reagovao. Komšije su prijavile slučaj policiji Zemun, ali, još nije uhvaćen počinilac ovog nedela.

- Do sada niko nije ozbiljno povređen, ali nikada se ne zna kada može biti - navodi ona. - Stvarno smo u strahu. Nadamo se da će neko da reaguje. Ova mrtva ptica je od jutros na pločniku. Prolaze deca, naši mezimci... Plašimo se i zaraza. A, regionom, čuli smo, hara koronavirus.

Komentari korisnika (1)

...

Monstruma rigorozno kazniti...!


Ostavite komentar