8°C

Beograd

Photo: youtube/printscreen

Izvor: Blic.rs

OTELI, TUKLI I PLJAČKALI: Uhapšen Srbin sa još dvojicom Moldavaca

Srpski državljanin Bogdan Dogandžic (33) uhapšen je sa još dve osobe iz Moldavije zbog sumnje da je u Italiji, krajem prošle godine, oteo dvojicu muškaraca koje je prethodno upoznao u baru, zatim ih pretukao i opljackao.

UŽIVO! VUČIĆ U "ĆIRILICI" Milanović nas je uvredio, ali ću pričati sa njim. Bez srdačnosti!

Trojica muškaraca, jedan Srbin i dva Moldavca od kojih je jedan u tom trenutku bio maloletan, svoje žrtve su upoznali u baru u Santorsu krajem novembra prošle godine.

Za slucaj se saznalo kada je osoblje bolnice Santorso obavestilo operativni centar karabinjera da su intervenisali na javnom mestu, pružajuci pomoc napadnutim osobama.

Policija je odmah obavila razgovor sa žrtavama nakon kog je uspela da rekonstruiše dogadaj. Utvrdili su da su se uhapšeni i žrtve upoznale u baru nekoliko sati pre napada, te da su iz njega zajedno izašli kako bi navodno kupili cigarete.

Prema svedocenju žrtve, umesto da skrenu u ulicu u kojoj se nalazio automat za kupovinu duvana, vozac "audija" ih je odveo na neku drugu, zabaceniju lokaciju, a zatim je trojka izašla iz automobila i nasrnula na nesrecne muškarce.

SRBI IZ VUHANA SKONAČNO U SRBIJI: Evo šta kažu za grad panike i straha

Kako pišu mediji, rukama i nogama su divljacki udarili i davili, ne dozvoljavajuci im da pobegnu, da bi ih na kraju maltene onesvešcene, ostavili da leže na plocniku. Kada im premlacivanje nije bilo dovoljno, ukrali su im dva novcanika sa 180 evra i narkuvicu, seli u svoj "audi" i pobegli sa lica mesta, ostavljajuci okrvavljene muškarce na ulici.

Sreca je bila što je posle izvesnog vremena naišao vozac kamiona koji je video muškarce da leže na zemlji i odmah pozvao hitnu pomoc. Proveli su 15, odnosno 30 dana, u bolnici, zbog brojnih preloma, hematoma i podliva na glavi i telu.

UŽIVO! VUČIĆ U "ĆIRILICI" "1 od 5 miliona" je uništio opoziciju

Nakon istrage, zbog sumnje da su pocinili krivicno delo otmica, pljacka i prebijanje, sud u Vicenci odredio je pritvor dvojici muškaraca od kojih je jedan Srbin Bogdan Dogandžic (33), a drugi maloletni Moldavac roden 2001. godine, koji je umesto u pritvor, upucen na sud za maloletnike. Treci uhapšeni ima 20 godina.

Vest je u italijanskim medijima objavljena tek prošle nedelje, po završetku istrage,

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti