8°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Happy BSC

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: Automobil sa 7 mladih se zakucao u banderu, vozač imao probnu dozvolu!

U Beogradu je u toku noći povređeno šest osoba koje su se vozile u jednom automobilu, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Udes se dogodio u 3.43 na uglu Miljakovačke staze i Miljakovačke livade, kada je automobil kojim su se vozili udario u banderu.

PREDSEDNIK SRBIJE: Iskrena posvećenost EU,najavljen investicioni paket!

Na mesto nesreće poslate su tri ekipe, tri osobe su bila lakše, a tri teže povređene. Svi su prebačeni u Urgentni centar.

Kako su preneli beogradski mediji, u trentuku nezgode u automobilu je bilo 7 mladih osoba, a za volanom je bio momak (17) koji je imao probnu vozačku dozvolu.

Povređene su četiri devojke od po 18 godina i jedan momak od 19 godina, kao i vozač. Njih su Urgentni centar prevezle dve ekipe Hitne pomoći a prema prvim informacijama oni imaju prelome ruku i nogu, i nekima su izbijeni zubi.

Momak od 17 godina koji je bio za volanom ima povrede glave. I njega je Hitna pomoć u pratnji policije a po nalogu tužilaštva prevezla u Urgentni centar.

Na mesto nesreće poslate su tri ekipe, svi su prebačeni u Urgentni centar.

Tokom noći Hitna pomoć je imala 117 intervencija, od kojih 20 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali srčani i plućni bolesnici, kao i hipertoničari.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar