Izvor:
13.12.2019 u 18:28
0

ODLAZAK SLAVNOG GLUMCA: Deni Ajelo preminuo u 87. godini!

Američki glumac Deni Ajelo preminuo je u 87. godini u bolnici u Nju Džersiju, a tužnu vest su potvrdili članovi porodice.

Glumac se iznenada razboleo, a veruje se da je umro od posledica infekcije. Prema pisanju TMZ-a, preminuo je nedugo nakon što ga je porodica posetila u ranim jutarnjim satima u četvrtak.

Ajelo se proslavio ulogama u filmovima "Učini pravu stvar" i "Kum 3". Iza sebe je ostavio suprugu Sendi, s kojom je u braku bio od 1955. godine i njihovo troje dece.

U ,"Kumu" je glumio Tonija Rozata čiji je lik poznat po legendarnoj rečeni "Michael Corleone says hello!". Za ulogu u filmu "Učini pravu stvar" bio je nominovan za Oskara za najbolju mušku sporednu ulogu.

Zapažene uloge odigrao je i u filmovima "Fort Apache the Bronx" s Polom Njumenom, "Bilo jednom u Americi", "Ljubičasta ruža Kaira" te "Moonstruck"u kojem je glumio sa Šer.

Ajelo je glumio i na Brodveju, a ostvario je i pevačku karijeru. Objavio je nekoliko muzičkih albuma među kojima i "Live from Atlantic City" 2008. godine.

Izvor: Blic
Foto: Twitter/ABC News

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter