Izvor:
12.12.2019 u 09:46
0

GORI PONOS RUSKE MORNARICE: Zapalio se „Admiral Kuznjecov“

Ruski nosač aviona "Admiral Kuznjecov" zapalio se tokom popravke na doku u Murmansku i tom prilikom povređene su tri osobe, saopštio je izvor iz hitne službe.

KAMERE SE SVE ZABELEŽILE: Avion se naglo spustio i završio nasred ulice (VIDEO)

– Prema prvim podacima, vatra je zahvatila prvu jedinicu za napajanje. Sa gornje palube se vidi gusti oblak crnog dima – rekao je izvor.

Vatrogasci pokušavaju da ugase požar, a veruje se da je on nastao zbog nepoštovanja pravila o bezbednosti tokom popravke.

Remont ruskog nosača, koji je korišćen u vojnoj kampanji Rusije u Siriji kao podrška sirijskom predsedniku Bašaru el Asadu, počeo je prošle godine.

"Admiral Kuznjecov" je trenutno jedini aktivni ruski nosač aviona. Izgrađen je i porinut za mornaricu Sovjetskog Saveza i trebalo je da bude prvi nosač aviona svoje klase.

Izvor: Tanjug
Foto: Wikipedia/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter