Izvor:
11.12.2019 u 19:25
0

NAPAD NA VOJNI KAMP: Ubijeno 70 ljudi!

Najmanje 70 vojnika ubijeno je u napadu na vojni kamp u Niger u blizini granice s Malijem, prenose agencije pozivajući se na savetnika predsednika Nigera i četiri bezbednosna izvora.

Reč je o najsmrtonosnijem napadu na bazu u selu Inates u skorijoj istoriji, a koji je usledio u vreme kada grupe džihadista, povezane s takozvanom Islamskom državom i Al Kaidom pokušavaju da učvrste svoju poziciju u toj zapadnoafričkoj državi, prenosi Rojters.

Savetnik predsednika Nigera rekao je da je najmanje 70 vojnika ubijeno u napadu, za koji se sumnja da su izvršili džihadisti, dodaje AP.

U poruci na Tviteru, koja je objavljena na nalogu predsednika Mahamadua Isufua, navodi se da će se on ranije vratiti s puta u inostranstvo zbog najnovijeg razvoja događaja u blizini granice Nigera i Malija.

Izvor: Tanjug
Foto: france24.com/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter