Izvor:
11.12.2019 u 19:00
0

OVO JE NAŠA POSLEDNJA FOTKA Seli smo u kola, probudio sam se u bolnici, a Ana je bila mrtva

U saobraćajnoj nesreći kod Obrenovca u kojoj je preminula Ane Katanić (20), njen prijatelj Boriša Furtula (27) zadobio je teške povrede.

Sećam se samo da smo ušli u auto. Sledeće čega se sećam je krevet u Urgentnom centru – dok leži u bolničkom krevetu, priča Boriša Furtula (27), prijatelj Ane Katanić (20) koja je preminula 1. decembra u saobraćajnoj nesreći kod Obrenovca.

Boriša je, baš kao i Ana, bio putnik u kolima kojima je upravljao njihov zajednički drug, Dušan D. (26) kada je automobil "seat leon" izleteo sa Šabačkog puta i prevrnuo se na krov.

Vozač je zadobio lakše povrede, a Ana nažalost nije preživela. Furtula je u stravičnoj saobraćajki teško povređen, a kako kaže, nije ni želeo da zna kakve je sve povrede zadobio.

DEVOJKA (20) STRADALA U PREVRTANJU "SEATA" Velika brzina uzrok teške nesreće kod Obrenovca!

– Imao sam prelom rebara, povredu glave i unutrašnje krvarenje… Oporavljam se, ide ka boljem. Svi oko mene se trude da to bude najbolje što može. Stvarno sve ide u najboljem redu – kaže za Telegraf.rs mladić koji dodaje da su on i Ana Katanić bili veoma dobri prijatelji.

Kao sećanje na nju, dok leži u bolničkoj sobi, Boriša je okačio njihovu poslednju fotografiju.

"Poslednja naša slika, lafe od čoveka", napisao je mladić i pored ovih reči stavio tri crvena srca.

TUGA! DVA SATA PRED SMRT PEVALA I VESELILA SE: Slavila punoletstvo sestre, pa poginula u prevrtanju "seata"! (FOTO)

Udes se dogodio u obrenovačkom naselju Urovci u noći između 1. i 2. decembra.

Dosadašnja istraga je pokazala da je iz još neutvrđenih razloga automobil kojim je upravljao Anin drug Dušan D. (26) sleteo sa puta iz pravca Obrenovca prema Ratarima, najpre udario u saobraćajni znak, a potom i u betonsku banderu sa rasvetom.

Od siline udarca bandera je presečena na pola, a automobil marke "seat leon" potom je udario i u zemljani nasip, prevrnuo se na krov i potpuno se raspao.

Od jačine udarca, Ana je ispala je iz automobila i nađena je na više od 20 metara od vozila. Međutim, bila je živa narednih sat vremena. Ipak, do dolaska vozila Hitne pomoći i transporta do najbliže zdravstvene ustanove i pored pokušaja reanimacije, ona nije izdržala.

Nesrećna devojka se, kako smo saznali, vraćala sa proslave sestrinog punoletstva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter