Izvor:
11.12.2019 u 13:56
0

ISPOVEST TANJE GUROVIĆ Udarao me je po glavi, pala sam, a on je nastavio da se iživljava!

PROSLAVLJENI KOŠARKAŠ IZA REŠETAKA: Zbog nasilja u porodicu Guroviću 48 sati pritvora!

Tanja Gurović rekla je na saslušanju u policiji da ju je suprug, bivši košarkaš Milan Gurović, juče udarao pesnicama po glavi, rekao je izvor za jedne medije.

Kako jedni mediji prenose, nesrećna žena ispričala je da je od udaraca pala na zemlju, a da je Gurović i nakon toga nastavio da je bije.

U ovaj užasan napad umešala se njihova maloletna ćerka koja je, kako je Tanja ispričala u policiji, pokušala da je zaštiti i zbog toga je " izvukla deblji kraj ".

– Gurović je ćerki glavom udarao o stepenik! – rekao je izvor izvor iz policije za jedne medije. Kako prenose mediji ćerka košarkaša je zadobila povrede nosa, dok Gurovićeva supruga nema vidljive povrede, ali se žali na bolove na licu i stomaku.

Na adresi u Novom Beogradu gde Gurović živi sa porodicom u dupleksu, danas se na interfon javila žena koja se predstavila kao Tanjina sestra. Ona je kratko rekla da porodica ne želi da daju nikakve izjave o napadu.

Komšije porodice Gurović uglavnom su rekle da nisu ništa čule spornog dana, kao i da nisu videli policiju. Međutim jedna od komšnica potvrdila je da je iz stana Gurovića čula buku.

HIT! KAKAV LICEMER Guroviću kriva žena što je pretukao i nju i ćerku

Izvor: Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter