Izvor:
09.12.2019 u 20:03
0

AUTOMOBILOM USMRTIO ŽENU NA NOVOM BEOGRADU: Na saslušanju izjavio da se ničega ne seća!

Toni P. (28), koji je uhapšen zbog sumnje da je u petak automobilom oborio ženu (70) na Novom Beogradu koja je na licu mesta stradala, na saslušanju u tužilaštvu rekao je da se ničega ne seća.

Toni P. tereti se da je u petak oko 17.40 časova, u Bulevaru Umetnosti u Novom Beogradu, svojim vozilom oborio ženu koja se nalazila na razdelnom ostrvu, a koja je tom prilikom stradala.

Alkotestiranjem je utvrđeno da je vozio sa 1,96 alkohola u krvi. Na teret mu se stavlja krivično delo teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

On je nakon policijskog zadržavanja od 48 sati doveden u Više javno tužilaštvo u Beogradu na saslušanje.

Kako nam je rečeno u Višem javnom tužilaštvu, sa osumnjičenim je obavljen razgovor, nakon čega je tužilaštvo predložilo pritvor sudu. Pritvor je predložen zbog postojanja opasnosti po dokaze i jer je u pitanju teško krivično delo.

Prema nezvaničnim informacijama, Toni P. na saslušanju rekao je da se ničega ne seća.

Nakon saslušanja Viši sud u Beogradu Toniju P. odredio meru zabrane napuštanja stana.

Izvor: Blic
Foto: Twitter/Business Insider UK

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter