Izvor:
04.12.2019 u 15:52
0

NOVI DETALJI O NESTALOJ MAJCI IZ NOVOG PAZARA: Mužu poslala SMS – NE VRAĆAM SE, čuvaj četvoro dece! (FOTO)

Majka četvoro dece, Muamera Šaćirović, za kojom je tragala Srbij pobegla je navodno od svoje porodice u Novom Pazaru i ostavila muža i decu.

Naime, Muamera je odlučila da više ne živi sa dotadašnjim mužem. Ona je došavši u Beograd na lečenje, poslala mužu poruku da "ne želi više da se vrati i da se on nadalje stara o deci".

Navodno, rekla mu je da ona sada "ima neki drugi cilj i da mu se neće vratiti".

Ona je objasnila da je sa drugim čovekom otišla u inostranstvo.

Muamerin brat je potvrdio da je ona locirana, ali kako je rekao "sad ide malo drugačiji sistem, ne može ništa da kaže otvoreno i konačno".

Dosad nije bilo zvaničnih saopštenja o nestanku Pazarke, ali se oglasio MUP.

– Njen nestanak je prijavljen – kratko su nam potvrdili iz MUP-a.

Da podsetimo, Muamera je u subotu 30. novembra došla u Beograd na lekarski pregled, a otad se više nije javljala porodici. Oni su zabrinuti prijavili njen nestanak.

MAJKA ČETVORE DECE NESTALA BEZ TRAGA: Došla u Beograd kod lekara, i niko ne zna gde je već PET DANA! (FOTO)

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter