Izvor:
03.12.2019 u 13:29
0

MONTRUOZNO: Tukao majku ometenu u razvoju i ujaka u kolicima! Skrivao se u obližnjem selu! (FOTO)

Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Velikom Gradištu, na predlog osnovnog javnog tužioca, odredio je jednomesečni pritvor J.I. (31) iz Mrčkovca kod Golupca, jer se tereti da je pod dejstvom alkohola i droge izvršio nasilje u porodici nad osobama sa invaliditetom, majkom (52) i ujakom (75), kao i da je počinio krađu.

Osumnjičeni se tereti da je 17. oktobra ove godine, u porodičnoj kući u Mrčkovcu, pretukao svoju majku sa smetnjama u razvoju (52), kao i svog nepokretnog ujaka, starog 75 godina. Ovo delo osumnjičeni je izvršio pod dejstvom alkohola i narkotika, jer su majka i ujak odbili da mu daju novac.

Nakon toga otišao je iz kuće i skrivao se po selu i okolini sve do hapšenja, 1. decembra. On je osumnjičen i za krađu, jer je od komšije ukrao motocikl marke MZ.

U narednom periodu sprovešće se istraga, tokom koje će se saslušati oštećeni i svedoci, a obaviće se i psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog. On je do sada već bio osuđivan za krađu i manja krivična dela.

Izvor: Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter