Izvor:
03.12.2019 u 09:10
0

PAO KRALJ KOKAINA: Balkanski narko klanovi ostali bez glavnog saradnika iz Kolumbije! (VIDEO, FOTO)

Dominikanac Sesar Emilio Peralta, koji je dobio nadimak "kralj kokaina" jer je navodno odgovoran za slanje tona te droge sa Kariba u SAD i Evropu, uhapšen je u Kolumbiji, saopštile su danas vlasti Dominikanske Republike.

Peralta (44) je uhapšen u ponedeljak ujutru u Kartaheni, na severu Kolumbije, rekao je na konferenciji za novinare dominikanski državni tužilac.

Krijumčarska mreža koju je vodio Peralta je, prema podacima američkog Federalnog istražnog biroa (FBI), bila aktivna u Venecueli, Portoriku i Kolumbiji, kao i Evropi. Deo njegovih narko pošiljki završavao je i u rukama balkaskih dilera droge.

Tužilac je rekao da je mreža raskrinkana posle oko 60 policijskih akcija tokom kojih je uhapšeno 18 osoba.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Hoy/Fuente Externa 20/8/19

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter