Izvor:
29.11.2019 u 15:24
0

PREŽIVELI IZ JEZIVE NESREĆE NA AUTO-PUTU! Čuo sam samo snažan tresak koji me je bacio na šoferšajbnu (FOTO)

TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD DRAŽEVCA: POGINULE 4 osobe, 6 TEŠKO POVREĐENO!

Bio sam pored kombija iz kojeg sam izašao pošto se pokvario i parkirao na zaustavnoj traci. To mi je spasilo život. Nas dvojica smo stajali pored, a ostali u kombiju. Odjednom iz pravca Aleksinca jureći kao lud naleteo je kamion, šleper sa prikolicom. Pre nego što sam shvatio šta se događa, odbačen sam pored puta, a kamion je razbio kombi, rasekavši ga kao konzervu i produžio dalje. Zaustavio se posle stotinak metara. Kad sam ustao čuo sam jauke kolega. Svuda po auto-putu i pored bankine bila su tela u lokvi krvi. Nisam znao kome da pomažem. Stala su neka kola i počeli da dozivaju Hitnu pomoć. Bilo je užasno – kaže Boško Mihajlović, jedan od 11 radnika firme u Kragujevacu, koji su kombijem krenuli na teren u Leskovac radi postavljanja kablova, kada je oko 10.30 časova na kombi između Aleksinca i Niša, kod Gornje Trnave, naleteo kamion.

U slupanom kombiju, dok su iz zadnjeg dela radnici izbačeni kao katapultom, na mestu suvozača ostao je pričepljen radnik Goran Nikolić.

Odjednom sam čuo strašan tresak i odbačen sam licem na šoferšajbnu. Kombi se pokrenuo naped i stao posle udara. Čini mi se da sam u trenutku izgubio svest, ali bolovi po licu i telu su me trgli. Nekako sam uspeo da se izvučem kroz slomljeno staklo kombija. Kad sam izašao video sam strašan prizor. Svi iz zadnjeg dela su bili razbacani, krvavi, polomnjeni, jaukali. Objašnjava Nikolić još uvek uzbiđen posle prijema u Urgentni centar u Nišu.

Hitna pomoć iz Niša sa nekoliko saniteta je povređene prebacila u Urgentni centar. U prvom trenutku na auto-putu su ostala četiri tela pa je objavljeno da su četiri žrtve. Srećom jedan od medicinskih tehničara je primetio da još jedan radnik daje znake života, pa je i on hitno prebačen u Uregntni centar u Nišu, tako da su na licu mesta ostale samo tri žrtve.

Policija je na licu mesta obavila uvđaj i vozaču kamiona je određeno zadržavamje do 48 sati i predaje nadležnom tužiocu dok se ne ispitaju sve okolnosti pod kojima je do teške saobraćajne nesreće došlo. Istraga je u toku.

Po prijemu povređenih u udesu kod Trnave, novinarima se obratio direktor Kliničkog centra u Nišu, prof. dr. Zoran Radovanović.

– Blagovremeno sam obavešten o udesu i sve naše ekipe su spremno dočekale stradale. Odmah je za sve urađena dijagnostika i utvrđeno je da su od osam prispelih, četiri radnika teško povređena, trojica su imali lakše ozlede dok je jedan bio samo ugruvan sa neznatnim povredama i pušten na kućno lečenje. Narednih sati biće odlučeno o hirurškim intervencijama, mada su neke i započele, rekao je dr- Radovanović.

KAMIONOM UGASIO ČETIRI ŽIVOTA: Ljudi leže po auto-putu, ovo su detalji stravične nesreće kod NIŠA!

Izvor: Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter