Izvor:
28.11.2019 u 20:56
0

ŽENA POČINILA TEŽAK ZLOČIN U PODGORICI:Tinejdžeru zarila nož pravo u srce! (FOTO)

Tinejdžer V.B. (18) iz Podgorice ranjen je danas popodne na ulazu zgrade u podgoričkom naselju Stari Aerodrom, ali je preminuo oko 18 sati u Urgentnom bloku Kliničkog Centra.

Zbog zločina, uhapšena je žena R.D. (42) .

– Mladić je doveden sa ubodnom ranom u grudima. Kardiohirurzi su pokušali da ušiju pocepano srce, ali je uprkos naporima lekara on je preminuo – prenose "Vijesti".

O događaju je obavešten viši državni tužilac, koji je naložio da se zbog uviđaja obezbedi zgrada u kojoj je počinjeno krivično delo.

– Osoba R.D. koja je sa V.B. bila u kontaktu je zadržana, ali nema status osumnjičenog, jer se još utvrđuju okolnosti pod kojima je došlo do ranjavanja.

Izvor: Vijesti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter