Izvor:
27.11.2019 u 08:23
0

HOROR ISPRED BEOGRADSKE GIMNAZIJE: Tinejdžer krvario, drugari priskočili u pomoć i hrabrili ga da izdrži! (FOTO)

PUCNJAVA ISPRED BEOGRADSKE GIMNAZIJE: Tinejdžer ranjen u Rakovici! (FOTO)

Policija je nakon završenog uviđaja otišla sa lica mesta, te će se posle detaljne istrage znati detalji ovog krvoprolića.

Na mestu pucnjave u blizini rakovačke gimnazije "Patrijarh Pavle", ostalo je dosta krvi i oružje kojim je tinejdžer (18) ranjen. Prema pretpostavci komšija, osamnaestogodišnjak je ranjen u parku iza stambene zgrade, gde se, kako kažu, često okupljaju problematični momci.

– Čula sam pucanj i potom su vikali: Jesi li dobro? Drži se! – objašnjava uznemirena komšinica.

Kako kaže, zbog toga veruje da je u parku bila grupa mladića kada je došlo do pucnjave.

– On je problematičan mladić, ide vanredno u školu. Dobar je dečko, ali je često tu u parku sa mladima koji prave neprilike zbog čega moje komšije često moraju da zovu policiju. Bojimo se zbog dece, blizu je škola – dodaje ona.

U ulici kroz koju je, kako se pretpostavlja, trčao mladić, između ove zgrade i dvorišta gimnazije, nalaze se tragovi krvi, kao i oko zgrade u kojoj mladić živi. Ako je suditi po tome, mladić je istrčao iz parka u kom je ranjen i potražio pomoć.

Kako su potvrdili iz Urgentnog centra, mladić se trenutno nalazi na dijagnostici.

Na licu mesta je, kako saznajemo, pronađen pištolj iz kog je pucano na mladića.

Policija je nakon završenog uviđaja otišla sa lica mesta, te će se posle detaljne istrage znati detalji ovog krvoprolića.

Izvor: telegraf.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter