Izvor:
18.11.2019 u 14:25
0

STEFANOVIĆ NAJAVIO UDAR NA DILERE: Posle zaplene 113 kilograma marihuane kreću nove akcije! (FOTO, VIDEO)

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović pohvalio je danas policijske službenike koji su u dve odvojene akcije na teritoriji Srbije, u prethodna dva dana, zaplenili 113 kilograma marihuane.

– Posle akcije u kojoj je zaplenjeno 77 kilograma heroina, što je jedna od najvećih zaplena ove vrste narkotika u Srbiji, i zaplene 113 kilograma marihuane, mogu slobodno da kažem da su pripadnici policije, koji rade na suzbijanju narko-trafikinga, ponos MUP-a i naše države – rekao je Stefanović.

Ministar je precizirao da je marihuana u dve odvojene akcije zaplenjena na teritoriji opštine Čajetina i na Graničnom prelazu Horgoš, navodi se u saopštenju MUP.

Stefanović je pohvalio dobar rad pripadnika policije koji, kako je rekao, pokazuju izuzetnu posvećenost borbi protiv narkotika i štite Srbiju od ove pošasti.

– Očekujem da ćemo u narednim danima imati nove akcije i da će policija pokazati koliko je posvećena suzbijanju narko-trafikinga, a očekujem dobre rezultate u toj borbi i do kraja godine – zaključio je Stefanović.

Video možete pogledati ovde:

Izvor: tanjug.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter