Izvor:
14.11.2019 u 16:50
0

POŠILJKA OD PET MILIONA EVRA Zaplenjeno 77 kilograma heroina, troje uhapšeno

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da su pripadnici policije u današnjoj akciji zaplenili 77 kilograma čistog heroina i uhapšila tročlanu organizovanu kriminalnu grupu.

Uhapšeni su vođa kriminalne grupe M. N. (1982) i članovi S. N. (1982) i V.C. (1966), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je MUP.

– Pripadnici Uprave kriminalističke policije nastavljaju sa sjajnim rezultatima i beskompromisnom borbom protiv trgovine narkoticima. Potvrda toga je i današnja akcija u kojoj su pripadnici policije zaplenili čak 77 kilograma najčistijeg heroina i uhapsili tročlanu organizovanu kriminalnu grupu, koja se sumnjiči da je distribuirala heroin širom naše zemlje – rekao je Stefanović.

Vrednost zaplenjenih narkotika procenjuje se na više od 5.000.000 evra, a policija je tokom ove akcije oduzela i više skupocenih automobila.

– Moram da napomenem da ljudi iz policije iz godine u godinu beleže sve bolje rezultate u zapleni narkotika, a samo ove godine oduzeli su više od šest tona, uz rekordne količine zaplenjenog heroina – istakao je ministar.

On je zahvalio svim pripadnicima policije koji su odlučno stali u zaštitu građana Srbije od ove velike pošasti, koja postoji u čitavom svetu, a pre svega ljudima iz Uprave kriminalističke policije koji prednjače u ovoj borbi.

– Nikada nećemo stati u beskompromisnoj borbi protiv svih trgovaca narkotika – poručio je ministar.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter