Izvor:
23.10.2019 u 07:30
0

POŽAR BUKTI VEĆ DRUGI DAN: Neizvesno da li će zgrada biti spremna da bude domaćin Azijsko-Pacifičke ekonomske saradnje!

Zbog požara koji bukti već drugi dana u konferencijskom centru u izgradnji u Oklandu na Novom Zelandu nije izvesno je da li će zgrada biti spremna da bude domaćin

Azijsko-Pacifičke ekonomske saradnje 2021. godine.

Premijerka Novog Zelanda Džasinda Ardem je novinarima rekla da postoje planovi da se sastanak održi u Oklandu bez obzira na spremnost konferencijskog centra.

U mnogo boljem prostoru nego ovog jutra – rekla je Ardem.

Zvaničnici kažu da mešavina bitumena, slame i šperploče u krovnom delu sedmospratnice i dalje gori a vatrogasci nemaju adekvatan pristup objektu.

Namera im je da puste da vatra sagori ali da spreče njeno dalje širenje.

Požar gasi više od 100 vatrogasaca.

Gradonačelnik Oklanda Fil Gof rekao je za "Nju Ziland Herald" da štetu nisu izazvali samo vatra, veći i milioni litara vode sipane da bi se požar ugasio.

Izvor: Tanjug
Foto: youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter