Izvor:
27.09.2019 u 18:36
0

ČETVOROSTRUKO UBISTVO U JABUKOVCU I DALJE INTRIGIRA JAVNOST U SRBIJI: Maja(25) priznala na saslušanju! TAČNO JE…!

Maja B. (25), koju je ubica iz Jabukovca, Davor Pernić, optužio da mu je bila ljubavnica ali i saučesnica u masakru, priznala je na saslušanju u tužilaštvu da su njih dvoje bili u emotivnoj vezi.

Kako Kurir saznaje, Maja B. je najpre na saslušanju sve negirala ali kada su joj predočeni dokazi promenila je priču.

Tačno je da sam bila sa Davorom u vezi, ali nije tačno da sam na bilo koji način učestvovala u četvorostrukom ubistvu. Ja sa ubistvom Kazimirovića nemam nikakve veze – tvrdila je navodno Maja B. na saslušanju.

Njoj je međutim određen pritvor zbog sumnje da je počinila krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Da podsetimo, u zločinu u Jabukovcu, Davor Pernić je ubio Raju Kazimirovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričinu Draganu Jozeljić (53).

Izvor: Kurir.rs
Foto: youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter